- DE GODE OPPLEVELSENE

Lemmy-Parkbiografen Filmklubb

September 23, 2020

"Lemmy" tar for seg det utrolige livet og karriereforløpet til heavy metal-pioner og kulturelt ikon Lemmy Kilmister, frontfiguren i Motörhead. Gjennom mer enn fire tiår har Kilmisters vært til stede ved noen av rockehistoriens fremste øyeblikk: Han så The Beatles spille på The Cavern, han var roadie for Jimi Hendrix, var Sid Vicious' mentor og spilte i både Merseybeat- og psykedeliske rockeband - før han inspirerte utallige band med Motörheads heftige blanding av punk og metal.
Dørene åpner: 19.00 

Film snurres kl. 20.00 

OnklP-utsolgt

September 24, 2020

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securtias-vakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham. OnklP har turnert hypping rundt omkring i Norge, både på festivaler og klubber. Han gjorde også en flott figur i siste sesong av TV-serien 71 grader nord.

Dørene åpner :20.00 

Konsertstart: 21.00 

Billettpris: 325,- ink.avg.

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her

Oktoberfest med Polkabjørn og Kleine Heine

October 01, 2020

Ta på deg lederhosen og Drindl! (eller ikke!) og gjør deg klar for en skikkelig oktoberfest! Oktoberfest med universets beste trekkspill- og jodleduo -Polkabjørn & Kleine Heine! Her blir det trøkk i kartongen! Polkabjørn og Kleine Heine skal lage en makeløs festaften med glede, sang, kos, tårer og tabubelagt skam! Bandet som i over 10 år har blitt møtt med overveldende begeistring i inn- og utland, har også varmet opp for A-ha, Ylvis, Katzenjammer, Mods og Dina Martin (datteren til Dean Martin). Dokumentarfilmen om dem, The Art of Yodeling, ble solgt til over 20 land! Og dere husker kanskje landeplagen "I like to ski" fra 2011? Så, bli med på en heidundrende forestilling med trekkspill og allsang!
 

 

Dørene åpner: 20.00 

Konsertstart: 21.00

Billetter: 350,- 

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her

AVLYST- Cover Me- a tribute to Bruce Springsteen

October 01, 2020

Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen

I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.

Dørene åpner: 20:00

Billetter: 315,- 
Aldersgrense
: 18 år

For mer informasjon: les her 

Aluminiumsongar-Grenland Friteater

October 14, 2020

Aluminiumsongar er en teaterkonsert som beveger seg i grenselandet mellom Kurt Weill, rustne arbeidersanger og skjør rytmisk visepop. Geddy Aniksdal har skrevet en rekke sterkt selvbiografiske sangtekster, med hovedvekt på oppvekst i ei lita industribygd på Vestlandet, hvor sammenligningen med steder som Rjukan , Notodden, Herøya, Kongsberg mm, er påtakelig. Guttorm Guttormsen har komponert musikk, som understøtter tekstene på en suveren måte.

Dørene åpner: 19.00 

Konsertstart: 20.00 

Aldersgrense: 18 år

Les mer her 

Powerage-a tribute to AC/DC

October 15, 2020

Powerage klamper til med alle de beste AC/DC-låtene denne fine fredagskvelden i oktober. Vi snakker klassikere som ”Highway to hell”, ”Problem child”, ”Sin city”, ”You shook me all night long” mm.
I våres sto de for en av de mest sette livestream-konsertene fra Parkbiografen og veldig gøy at karene nå kan komme tilbake og denne gang bli møtt av en full sal.

Dørene åpner: 20.00 

Konsertstart: 21.00

Billetter: 275,- 

Aldersgrense: 18 år 

Les mer her 

Valentourettes

October 22, 2020

Valentourettes speller Jokke! På Parkbiografen! Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nielsens sanger på énenkelt konsert, men mottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen. Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes , og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet. Tarjei Foshaug har vært vokalist siden 2006, og leverer Joachims sanger med ekte innlevelse, og har markert seg som en drivende frontfigur.

 

Dørene åpner: 20:00

Konsertstart: 21.00 

Aldersgrense 18 år

Billetter: 395,- 

For mer informasjon: les her 

John Peter & his Collaborators

October 23, 2020

9.oktober slipper John Peter and his Collaborators sitt 8 album og dette feires med konsert på Parkbiografen lørdag 24.10.20 på Parkbiografen i Skien. At bandet også har 20 års jubileum i år fører jo også til at det er ekstra god grunn til å feire og for å oppleve et forrykende liveband.

Dørene åpner: 20:00

Konsertstart: 21.00 

Billettpris: 295,- 

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her

Janove - Barrikadeballader - FÅ BILL!

October 28, 2020

Dette blir den mest eksklusive og intime turneen Janove har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001. Konserten blir en helt unik opplevelse i Parkbiografen, som jo må sies å være som skreddersydd til Janoves helt spesielle univers. Janove har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en EP som slippes tidlig nå i høst. 

Dørene åpner: 20.00 

Konsertstart: 21.00

Aldersgrense: 18 år 

Les mer her 

Operakafé på Parkbiografen

November 03, 2020

Velkommen til uhøytidelig operakafé i gamle ærverdige Parkbiografen. På scenen: operasangerne Ingunn Kilen fra Drangedal og Kari Lise Høgseth fra Skien. De har delt garderobe og scene både på Operahøgskolen og ved Den Norske Opera & Ballett. En mezzosopran er en stemme som ligger mellom alt og sopran, men direkte oversatt betyr det faktisk «halv sopran». Når to «halve» møtes denne kvelden, kan man håpe at det tilsvarer en hel til sammen?
Sangerne gleder seg til å løfte frem spennet i mezzorepertoaret denne kvelden med alt fra forførende damer som Carmen og Dalila til utspekulerte hekser, sorgfulle mødre og pubertale sønner (ja, du leste riktig). Pianist og medsanger er kinderegget Jakob Zethner.
Til den flotte musikken vil det denne kvelden også være mulig å kjøpe seg en god kakebit eller to.

Dørene åpner: 19.00 

Konsertstart: 20.00 

Billetter: 290 

Aldersgrense: 18 år 

For mer informasjon: les her 

Sweetheart

November 05, 2020

Sweetheart er en trio som oppholder seg i et stillfarent og lavmælt americanalandskap med piano, pedal steel og akustisk gitar. 30. oktober utgir Sweetheart sitt debutalbum «Sweetheart», som holder seg tro mot det minimalistiske og nære uttrykket bandet er kjent for, hvor både tekst og melodi nærmer seg den mørke enden av skalaen, hvis en slik skala finnes. Sangene er skrevet av vokalist og gitarist John-Arne Ø. Gundersen, deriblant én som handler om bilkjøring gjennom gatene i Skien, byen hvor han vokste opp!

Dørene åpner: 20:00

Konsertstart: 21.00

Billettpris: 250,-

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her

Minor Majority duo

November 18, 2020

Alle kjenner til Minor Majority, popgruppen bak hits som «Dancing in the backyard», «Come back to me», «She Gave me Away», «(In That) Premature Way» og ikke minst «Supergirl». Minor Majority debuterte med plata "Walking Home From Nicole’s" i 2001 og feirer tjue år som plateartister til neste år. Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike og Tyskland. I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter. I 2019 ga bandet ut sin syvende plate Napkin Poetry til gode kritikker både her hjemme og i Europa.I høst skal publikum få oppleve dem som trio, bestående av
Pål Angelskår, Henrik Harr Widerøe og Roar Nilsen
Forvent både gamle hits og nye favoritter!

Dørene åpner: 19.00 

Konsertstart: 20.00 

Billetter: 425,-

Aldersgrense: 18 år 

Les mer her 

Kvelertak/support: Blood Command + Astrosaur

February 24, 2021

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sinespor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa! Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland. 

 

Dørene åpner: 20.00 

Billettpris: 395,-

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her

Staysman & Lazz /Utsolgt

April 22, 2021

Staysman & Lazz! Norges største rølpeband. Med 160 millioner streams, 1000 konserter og utallige realityshow på samvittigheten er det liten tvil om hva som venter når disse styggsexy mannfolka fra Fredrikstad kommer på besøk: Vi snakker beinhardt party uansett om konserten befinner seg på bøgda eller i byen. Staysman & Lazz har vært på veien i over 12 år og det er ingen som sitter på tilsvarende kompetanse når det kommer til å lage feststemning. Her blir det allsang og konfetti. Vi tenker KJØRR!

 

Dørene åpner: 20:00

Billettpris: 324,- 

(student 275,- ) 

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her 

Astrid S-turnéåpning World Tour Part_One

September 28, 2020

Turnéåpning på Parkbiografen! Høsten 2021 legger Astrid S ut på stor verdensturné og konserten her hos oss 29.september innleder den norske delen av turneen. Vi gleder oss stort til konsert med en av Norges største popstjerner!Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. Hennes debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess. Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Og sommeren 2020 har hun sluppet flere låter, som f.eks "Dance, Dance, Dance" og "Marilyn Monroe", på veien mot utgivelse av debutalbumet.

Dørene åpner: 19.00 

Billetter: 450,- 

Aldersgrense: 18 år 

For mer informasjon les he
 

1 / 1

Please reload

HVEM ØNSKER DU DEG TIL PARKBIOGRAFEN?

Gode forslag belønnes, så husk å legge igjen e-posten din!

Noen av artistene som har opptrådt på Parkbiografen siden nyåpningen i 2011:
Cezinando, Motorpsycho, Bugge Wesseltoft, Staut, Kvelertak, Valentourettes, Bare Egil, Thulsa Doom, Lars Vaular, Hellbillies, Turboneger, Comet Kid, Montée, CC Cowboys, Sivert Høyem, Halvdan Sivertsen med band, TNT, Jan Eggum, Oslo Ess, Veronica Maggio, Trygdekontoret live, Team Me, Jonas Alaska, Donkeyboy, Bertine Zetlitz, Thom Hell, Joe Lynn Turner, Ole Paus, Susanne Sundfør, John Olav Nilsen & Gjengen, Finn Kalvik, Kråkesølv, Karpe Diem, Vassendgutane, Sondre Lerche, El Cuero, Paal Plaata, Sirkus Eliassen, Madcon, Tommy Tokyo, Black Debbath, Staysman & Lazz, Marit Larsen, Sondre Justad, Vidar Johnsen, Jonas Fjeld, Gabrielle, Finntroll (Finland), TYR (Færøyene), Shining, JORN, Pagan’s Mind, Circus Maximus, Purified in Blood, HateSphere (Danmark), Backstreet Girls, Susperia, Gothminister, Leprous, Arcadia (Italia), Lillasyster, Dunderbeist, Dead by April (Sverige), Mercenary (Danmark), Sparzanza (Sverige), Glittertind, Amaranthe, Daniel Kvammen, Jarle Bernhoft

++

KONTAKT

Adresse: Kverndalsgata 1

       3717 Skien

Telefon: +47 354 99 950

Email:  post@parkbiografen.no

ANNET
HYGGELIGE TILBUD OG KONSERTNYHETER?
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com