top of page

- DE GODE OPPLEVELSENE

Julekonsert med Paal Flaata-ekstrakonsert

December 03, 2020

Kom til et julepyntet Parkbiografen og la deg omslutte av Paal Flaatas usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. Som alltid særdeles harmonisk akkompagnert av Gøran Grini.

Kun 50 billetter i salg til konserten pga korona-restriksjonene . 

Dørene åpner: 20.00 

Konsertstart: 21.00 

Aldersgrense: 20 år 

Billetter: 450 kr 

Julekonsert med Paal Flaata-få billetter

December 04, 2020

Kom til et julepyntet Parkbiografen og la deg omslutte av Paal Flaatas usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. Som alltid særdeles harmonisk akkompagnert av Gøran Grini.

Kun 50 billetter i salg til konserten pga korona-restriksjonene . 

Dørene åpner: 20.00 

Konsertstart: 21.00 

Aldersgrense: 20 år 

Billetter: 450 kr 

Les mer her 

 

I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998.

Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 8 album; In Demand (2002) - Rain (2005) - Christmas Island (2007) - Old Angel Midnight (2008) - Wait By The Fire (2012) - Bless Us All (2014) - Come Tomorrow (2016) - Love And Rain (2017)

Julekonsert med Jon Sørbøe og Karianne Vala

December 09, 2020

​Det blir i lite format med maks 50 publikummere, men desto mer koselig. Stemningsfull julekonsert med Karianne Vala og Jon Sørbøe står på plakaten 10.desember. Se opp for store muligheter for intens julestemning når de to, som har sunget sammen siden 2013, tolker et variert repertoar av riktig så fine julelåter.

Dørene åpner: 19.00
Konsert starter 20.00
Billetter: 200 kr

 

Julefunk med The Norwegian Soulband

December 10, 2020

Julefunk med Norwegian Soulband!! Kom i julestemning med The Norwegian Soulband. Et av landets ledende soul, funk og rythm’n blues band med moderne ”Groove”. Bandet ble startet i Skien i 1989 (under navnet Six Pack!). Kun 50 billetter i salg til konserten pga korona-restriksjonene.  

 

Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 20.00
Konsertstart 21.00
Billetter: 375 kr 

Med en besetning bestående av et stramt komp, blåserekke og soulfull vokal, blandet med en god porsjon glede, gir dette den umiskjennelige The Norwegian Soulband-sounden. Bandet liker det de spiller og denne spillegleden smitter over på publikum som alltid får servert en stor dose soulmusikk med trøkk og høy partyfaktor. De har selvfølgelig også funky julelåter på repertoaret denne kvelden.

Afternoon jul på Parkbiografen

December 11, 2020

Kom inn i salen vår for en deilig avkoblende ettermiddagsstund med levende lys, varme tekanner, juletreet tent, vakker musikk og et artig kulturhistorisk tilbakeblikk på livet i Skien og ikke minst Parkbiografen for et halvt århundre siden.

Fiolinist Nicolae Bogdan og pianist Espen Gjelstad Gundersen har satt sammen et julerepertoar med folketoner, tradisjonelle julesanger og flott julejazz. Tor Kjetil Gardaasen, tidligere førstekonservator på museet og grenlands store kapasitet på "åssen folk hadde det før" gir oss et artig innblikk i Skien sentrum for lenge siden:
"Koe, pælær og Zorro. Oppvekst i Skien på 1950- og 60-tallet". Regn med noen særdeles sjarmerende gamle fotografier her. 

Neste år feirer Parkbiografen 100 år og vi benytter adventstiden til å lade litt opp til nettopp det

Dørene åpner: 15.30
Konsert med Nicolae Bogdan og Espen Gjelstad Gundersen
Pause
" Koe, pælær og Zorro" med Tor Kjetil Gardaasen
Det er anledning til å bli sittende videre for hygge og prat i salen etter foredraget også

Billetter kr 230,-

18 års aldersgrense, men vi har ledsagerordning

Ønsker du egen Afternoon Tea-bevertning bestiller du den enkelt her: Home | Park Event AS (odoo.no)

Bordnummer sendes ut til alle billettkjøpere i forkant. Maks 50 billetter for salg grunnet gjeldende restriksjoner og er det noen du ønsker å sitte sammen med, så er det enklere om dere kjøper billettene samlet. 

Med jul i hjertet-Lillen med gjester

December 13, 2020

Lillen Stenberg deltok på The Voice – Norges beste sangstemme i 2017. Hun ble valgt av Yosef fra Madcon på sin Blind Audition. Videre i konkurransen ble hun «stjålet» av Lene Marlin og byttet derfor lag noe som tok henne helt til live sendingene. Lillen plasserte topp 4 innad i laget til Lene Marlin. Sammen med de 5 låtene Lillen fremførte på The Voice har Lillen sluppet 5 singler under artistnavnet «Lillen» og har til nå over 2,000,000 streams på spotify og youtube.

Nå inviterer hun inn til julekonserten "Med jul i hjertet", med et fantastisk band og flotte gjesteartister som bla. Victoria Nadine. Lillen håper å skape like god julestemning som ved tidligere julekonserter, med både kjente og noen litt nyere julesanger! 

Dørene åpner: 18.30 

Konsertstart: 19.30 

Aldersgrense: 18 år 

Billetter: 315 

OBS! Kun 50 billetter i salg til konserten pga korona-restriksjonene 

Dette er våre historier

December 14, 2020

15 desember har Mental Helse Skien gleden av å presentere Jørn-Roger Steen, Miriam Kaasa og Silje Engbråten som vil fortelle hver sin historie. De vil prate om egen historie, diagnose og hvordan de mestrer sin hverdag.

Arrangementet starter kl. 18.00 og rundes av ca 20.30 

Arrangør tror at det å få høre historier fra mennesker  som selv har hatt erfaringer er viktig for å senke tabu. Mental Helse er svært opptatt av og har som visjon å motarbeide tabuer med åpenhet. Kunnskap er som kjent alt, også når det gjelder traumer, psykiske diagnoser og tilfriskning.
Via disse tre historiene vil publikum få ta del i hvordan det kjennes å leve med disse diagnosene, hvordan de kan håndteres i hverdagen og også få høre et utdrag av tekster som er skrevet i denne forbindelsen.
Mental Helse  ønsker alle velkommen til foredraget om disse tabubelagte temaene, og håper med det at de fremmøtte også kan være med på å gjøre samfunnet vårt til et romsligere, enda mer opplyst, mindre fordomsfullt og varmere sted.
Arrangementet er gratis og grunnet koronarestriksjoner er det kun 50 plasser tilgjengelig. 
Det er mulig å kjøpe alkoholfri drikke på Parkbiografen og arrangør ønsker alle hjertelig velkommen. 

Wolf Moon Fever//support: Julie Myhre

December 17, 2020

Rocke inn jula på skikkelig fin intimkonsert på Parkbiografen, fredag 18.desember? I trygge rammer inviterer vi til konsert med Wolf Moon Fever og Julie Myhre er support . Hun presenterer sine egne låter i folk og americana landskapet. Hun studerer for øyeblikket låtskriving på Liverpool Institute For Performing Arts. Låtene kan beskrives som stemningsfulle med fokus på jordnære tekster om forskjellige sider av livet. 

Dørene åpner 20.00
Konsert starter 21.00
Billetter: 250 
18 års aldersgrense

Wolf Moon Fever er soloprosjektet til gitarist, vokalist og låtskriver Gjermund Ulvang Hagen, som blant annet er kjent fra bandet Tor Ærlig og Detektivene og som den ene halvdelen av duoen Fruit Tree(med Lars Andre` Tokheim).
Gjennom flere år som aktiv musiker og låtskriver har Gjermund Ulvang Hagen utviklet en uttrykksmessig signatur der singer/songwriter-inspirert folkrock blandes med elementer av alternativ rock og lidenskapelig syttitallsrock. Musikken til Wolf Moon Fever fremstår derfor som en mystisk og fengende skogsgryte av inspirasjonskilder, der påvirkning fra artister som Richard Thompson, Van Morrison, Nick Drake, Motorpsycho, Neil Young og Led Zeppelin lett kan høres. Tekstene er ofte preget av temaer som lengsel, psykedelisk mystikk og forsoning. I løpet av 2020 ble det sluppet flere meget lovende singler fra Wolf Moon Fever og et debut-album er forventet å komme i løpet av 2021.

Førjulskonsert med Vidar Villa//Skien

December 18, 2020

Vi nærmer oss slutten av et noe spesielt år, men det blir jul i år også - så la oss feire på en skikkelig god (og forsvarlig) måte! Vidar Villa og bandet hans kommer for å lage fest og god førjulsstemning på Parkbiografen, med sin sprudlende hitparade og solide live-show. Det legges kun ut 50 billetter, så her blir det førstemann til mølla. Billetter legges ut fredag 4.des kl 12:00

Dørene åpner: 20.00 

Konsert starter: 21.00 

18 års aldersgrense 

Minor Majority Trio- NY DATO

January 27, 2021

Alle kjenner til Minor Majority, popgruppen bak hits som «Dancing in the backyard», «Come back to me», «She Gave me Away», «(In That) Premature Way» og ikke minst «Supergirl». Minor Majority debuterte med plata "Walking Home From Nicole’s" i 2001 og feirer tjue år som plateartister til neste år. Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike og Tyskland. I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter. I 2019 ga bandet ut sin syvende plate Napkin Poetry til gode kritikker både her hjemme og i Europa.I høst skal publikum få oppleve dem som trio, bestående av
Pål Angelskår, Henrik Harr Widerøe og Roar Nilsen
Forvent både gamle hits og nye favoritter!

Dørene åpner: 19.00 

Konsertstart: 20.00 

Billetter: 425,-

Aldersgrense: 18 år 

Les mer her 

To Rustne Herrer-Siste dans

February 02, 2021

«To rustne herrer» begynte som en intern vits i studio for 25 år siden, da Jonas Fjeld var i studio for å spille inn sin andre norske plate med tekster av Ole Paus. .Det som begynte som en vits i studio, er i dag et begrep over hele landet. Sangene fra To Rustne Herrer er blitt allemannseie. Talløse par og enkeltpersoner har grått, ledd, forlovet seg, giftet seg, festet og skilt seg, paret seg, blitt døpt og begravet til og stått opp fra de døde til sanger fra To Rustne Herrer. Det holder å nevne sanger som «Engler i Sneen» Tordensky  «Nerven i min sang», «Hun kom som en engel»....listen er bortimot uendelig. Men alt har sin tid, og snart er tiden med To Rustne Herrer over. før de trekker seg tilbake, vil de legge ut på en heidundrende siste reise. De vil hente frem alt det som en gang gjorde dem til allemannseie og invitere alle dem som gjorde livet til en fest til en siste dans.

Dørene åpner: 20.00 

Konsertstart: 20.30 

Billetter: 530 kr 

Aldersgrense 18 år 

Henning Kvitnes Trio- NY DATO

February 12, 2021

Gled deg til en kveld med Henning Kvitnes Trio! Den folkekjære musikeren har med seg Håvar Bendiksen på diverse strenger og kor og Jon Willy Rydningen på tangenter og trekkspill

Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 20.00
Konsertstart 21.00
Billetter: 495 kr 

Henning Kvitnes har vært særdeles kreativ i månedene som har gått, og er i full gang med å spille inn nye sanger til en serie singler og EP-er som utkommer høst/vinter/vår - 2020/2021 med tittel
”Sanger for grusveier”. For å holde den kreative og utøvende motoren i gang, så reiser han ut med de to ovennevnte gutta, som også deltar i innspillingene, for å avholde” intime” konserter på steder som er 100% tilpasset dagens Covid-19 reglement, og for at vi kan møte mørket med hodelykt og pågangsmot, og gjøre det beste ut av den spesielle perioden vi alle er preget av. Noen nye sanger blir det, noen ukjente gamle, og selvsagt de du tror du helst vil høre.

Bernhoft solo akustisk -NY DATO

March 03, 2021

Fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loop stasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren hans (samt noen splitter nye), i en konsertsetting. Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP'er, Årets Spellemann pris, en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredener i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O'Brien, er det altså på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft.
Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som han har gjort det før. Og det er en sann svir å kunne tilby denne konserten i Parkbiografens lune hule av en sal.

Dørene åpner 20.00

Konsertstart kl. 21.00

Aldersgrense 18 år 
Billetter kr 450

Skien Live presenterer: Skambankt

March 11, 2021

Høsten 2019 overrasket Skambankt fansen ved å slippe sitt første akustiske album "1994". Det ble fulgt opp med en turné som viste et helt annet Skambankt enn det folk er vant til. Det ga mersmak.
En trio-variant av bandet vil i den forbindelse gjøre noen få eksklusive jobber for å utfordre dette konseptet ytterligere. Tre mann, tett på publikum, med låter og tekst i fokus.
Trioen består av:
Terje Winterstø Røthing - vokal, gitar
Hans Egil Løe Abelsnes - gitar, vokal
Jonny Engelsvold - tangenter

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock, men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske.

Dørene åpner: 20.00 

Aldersgrense 18 år 

Arrangør Skien Live selger kun 2-mannsplasser og oppover 

Golden Core livespiller til Dr.Caligaris kabinett

April 09, 2020

Stonermetal og doom møter stumfilm! Parkbiografen fyller 100 år i 2021 og vi morer oss veldig med å trekke linjer mellom byggets storhet som stumfilmmagi-formidler og arnested for rå metal i nyere tidsalder.

 

Metal-duoen Golden Core, særdeles kritikerost, livespiller til skrekkstumfilmen Dr.Caligaris kabinett fra 1920 og dette blir en unik konsert, spesialtilpasset for nettopp Parkbiografen og vårt jubileum!

Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: 21.00
Billetter: 250
18 års aldersgrense. Arrangementet er et samarbeid med Parkbiografen Filmklubb.

Staysman & Lazz /Utsolgt

April 22, 2021

Staysman & Lazz! Norges største rølpeband. Med 160 millioner streams, 1000 konserter og utallige realityshow på samvittigheten er det liten tvil om hva som venter når disse styggsexy mannfolka fra Fredrikstad kommer på besøk: Vi snakker beinhardt party uansett om konserten befinner seg på bøgda eller i byen. Staysman & Lazz har vært på veien i over 12 år og det er ingen som sitter på tilsvarende kompetanse når det kommer til å lage feststemning. Her blir det allsang og konfetti. Vi tenker KJØRR!

 

Dørene åpner: 20:00

Billettpris: 324,- 

(student 275,- ) 

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her 

Astrid S-turnéåpning World Tour Part_One

September 28, 2021

Turnéåpning på Parkbiografen! Høsten 2021 legger Astrid S ut på stor verdensturné og konserten her hos oss 29.september innleder den norske delen av turneen. Vi gleder oss stort til konsert med en av Norges største popstjerner!Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. Hennes debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess. Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Og sommeren 2020 har hun sluppet flere låter, som f.eks "Dance, Dance, Dance" og "Marilyn Monroe", på veien mot utgivelse av debutalbumet.

Dørene åpner: 19.00 

Billetter: 450,- 

Aldersgrense: 18 år 

For mer informasjon les he
 

Kvelertak/support: Blood Command + Astrosaur

January 19, 2022

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sinespor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa! Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland. 

Dørene åpner: 19.00 

Billettpris: 395,-

Aldersgrense: 18 år

For mer informasjon: les her

1 / 1

Please reload

HVEM ØNSKER DU DEG TIL PARKBIOGRAFEN?

Gode forslag belønnes, så husk å legge igjen e-posten din!

Noen av artistene som har opptrådt på Parkbiografen siden nyåpningen i 2011:
Cezinando, Motorpsycho, Bugge Wesseltoft, Staut, Kvelertak, Valentourettes, Bare Egil, Thulsa Doom, Lars Vaular, Hellbillies, Turboneger, Comet Kid, Montée, CC Cowboys, Sivert Høyem, Halvdan Sivertsen med band, TNT, Jan Eggum, Oslo Ess, Veronica Maggio, Trygdekontoret live, Team Me, Jonas Alaska, Donkeyboy, Bertine Zetlitz, Thom Hell, Joe Lynn Turner, Ole Paus, Susanne Sundfør, John Olav Nilsen & Gjengen, Finn Kalvik, Kråkesølv, Karpe Diem, Vassendgutane, Sondre Lerche, El Cuero, Paal Plaata, Sirkus Eliassen, Madcon, Tommy Tokyo, Black Debbath, Staysman & Lazz, Marit Larsen, Sondre Justad, Vidar Johnsen, Jonas Fjeld, Gabrielle, Finntroll (Finland), TYR (Færøyene), Shining, JORN, Pagan’s Mind, Circus Maximus, Purified in Blood, HateSphere (Danmark), Backstreet Girls, Susperia, Gothminister, Leprous, Arcadia (Italia), Lillasyster, Dunderbeist, Dead by April (Sverige), Mercenary (Danmark), Sparzanza (Sverige), Glittertind, Amaranthe, Daniel Kvammen, Jarle Bernhoft

++

bottom of page