BOOKING / UTLEIE

Parkbiografen er et av Skiens  mest særegne lokaler og kunne i 2021 feire 100 års jubileum.  Salen egner seg ypperlig til alt fra konferanser på dagtid , firmaevents og julebord til selskapelighet som bryllup og jubileer. Her er det mulig med både stolrader, langbord og småbord. Eller stående arrangement der det måtte passe. Vi tilbyr profesjonell innpakning når det gjelder lyd, lys og AV og er også behjelpelig med å skaffe egnet underholdning eller om det er andre behov som skal løses. Og vi har byens aller vakreste gamle sceneteppe, som ser ut gull når det er lyssatt. 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle arrangement som tas inn som innleie-arrangement på Parkbiografen. Vi tar for eksempel kun i mot russearrangement, der hvor det er en profesjonell arrangør som står bak arrangementet. 

Ved leie av lokalet så er det fritt frem til å bringe med egen matbevertning. Vi formidler også gjerne kontakt med , eller innhenter tilbud om ønskelig,  hos ulike lokale leverandører av god mat.

Når det gjelder drikke, enten det være seg alkoholfri eller alkoholholdig, så må den alltid serveres fra Parkbiografens side. Det er med andre ord ikke mulig å ha med medbrakt drikke på lukkede arrangement hos oss. Vi bistår etter behov med planlegging av alt som må til for at dagen eller kvelden skal bli fin og du er alltid velkommen til å be om en helt uforpliktende omvisning her. Priser oppgis på forespørsel og vil avhenge av størrelse på arrangementet, tekniske og bemanningsmessige behov og hvilken ukedag man ønsker å leie på. 

Rød løper ved inngangen, fiolinspiller på trappa, stemningsfull kandelaber ved mottakelsen

eller tøff DJ under minglingen? 

Du ønsker - og vi fikser !

Kontakt oss for priser, booking og utleie
henriette@parkbiografen.no 
Tlf: 93 86 88 84
GALLERI
Bryllup

Bryllup

konfann4

konfann4

afternoon tea

afternoon tea

Bar

Bar

foto: Max Emanuelson

dekket bord nærbilde

dekket bord nærbilde

dekket sal

dekket sal

Bryllup

Bryllup

foto: Max Emanuelson

Bryllup

Bryllup

Julebord

Julebord

foto: Hanne Findal

Oktoberfest

Oktoberfest