top of page
 UTLEIE PÅ PARKBIOGRAFEN 

Parkbiografen er et av Skiens  mest særegne lokaler og kunne i 2021 feire 100 års jubileum. Bygget åpnet som kino 11.april 1921 og den dag i dag, får du en autentisk og spesiell følelse av gode gamle dager, når du trer inn i salen. 

Salen egner seg ypperlig til alt fra konferanser på dagtid , firmaevents og julebord til selskapelighet som bryllup og jubileer. Her er det mulig med både stolrader, langbord og småbord. Eller stående arrangement der det måtte passe. Vi har et knallbra lydanlegg, vakkert scenelys (som både kan brukes til lysshow og brukes som fastlys), en skikkelig dugelig projektor og et lerret som dekker hele bakveggen på scenen. Hvis du ikke skal bruke lerretet og ha mange aktører på scenen, så er det kjekt å vite at vi har områdets skjønneste gamle sceneteppe, som ser ut som gull når det er lyssatt. 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle arrangement som tas inn som innleie-arrangement på Parkbiografen. Vi tar for eksempel kun i mot russearrangement, der hvor det er en profesjonell arrangør som står bak arrangementet. 

Ved leie av lokalet til selskapelighet så er det Mathuset i Skien som er solid og stødig eneleverandør til huset. Bestilling skjer gjennom Parkbiografen i forbindelse med at det gjøres avtale om leie. Mathuset kan lage alt fra enkel og deilig møtemat, enten varm eller kald, snertne kuperte fat med både wraps, foccacia og frukt, innholdsrike "lunsjesker", nydelig smurte rundstykker eller baguetter til å bli mette av. De leverer fristende kaker, desserter det ikke er mulig å motstå og bugnende buffeter. Og selvfølgelig også klassiske tre-rettere når det virkelig skal feires og markeres på høytidelig vis. 
Drikke, enten det være seg alkoholfri eller alkoholholdig, må  alltid serveres fra Parkbiografens side.  Det er med andre ord, pga skjenkeregler,  ikke mulig å ha med seg medbrakt drikke av noe slag på noen type arrangement hos oss. Det være seg lukkede eller åpne arrangement. 

 

 

 

Hvis du ønsker en konkret pris på ditt arrangement, ha mest mulig detaljer klart om hvordan du ser det for deg (dato, antall personer, varighet på arrangementet, hva som skal skje på scenen, hva slags bevertning som ønskes) og fortell om dette i en mail til henriette@parkbiografen.no , du kan gjerne også ta kontakt på tlf: 93 86 88 84.

Du vil raskt få et prisoverslag på mail tilbake. 

Du er alltid velkommen til å be om en helt uforpliktende omvisning her. Prisene vi opererer med vil avhenge av antall personer som skal være på arrangementet, tekniske og bemanningsmessige behov, hvilken ukedag du ønsker, samt at det kan være sesongmessige variasjoner i fht pressperioder og mer lavsesong-perioder 

Perfekte sceneforhold 

Gledene ved god mat og drikke.... 

Men hva koster det? 

GALLERI
Bryllup

Bryllup

kakebord

kakebord

Dessert

Dessert

Bar

Bar

foto: Max Emanuelson

kupert fat

kupert fat

dekket sal

dekket sal

Bryllup

Bryllup

foto: Max Emanuelson

Bryllup

Bryllup

Julebord

Julebord

foto: Hanne Findal

kanapeer

kanapeer

bottom of page