top of page
 UTLEIE PÅ PARKBIOGRAFEN 

Parkbiografen er et av Skiens  mest særegne lokaler og kunne i 2021 feire 100 års jubileum. Bygget åpnet som kino 11.april 1921 og den dag i dag, får du en autentisk og spesiell følelse av gode gamle dager, når du trer inn i salen. 

Salen egner seg ypperlig til alt fra konferanser på dagtid , firmaevents og julebord til selskapelighet som bryllup og jubileer. Her er det mulig med både stolrader, langbord og småbord. Eller stående arrangement der det måtte passe. Vi har et knallbra lydanlegg, vakkert scenelys (som både kan brukes til lysshow og brukes som fastlys), en skikkelig dugelig projektor og et lerret som dekker hele bakveggen på scenen. Hvis du ikke skal bruke lerretet og ha mange aktører på scenen, så er det kjekt å vite at vi har områdets skjønneste gamle sceneteppe, som ser ut som gull når det er lyssatt. 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle arrangement som tas inn som innleie-arrangement på Parkbiografen. Vi tar for eksempel kun i mot russearrangement, der hvor det er en profesjonell arrangør som står bak arrangementet. 

Ved leie av lokalet til privat selskapelighet til voksne (som bryllup, rundt års-feiringer og andre hyggelige anledninger)  så er det pr i dag mulig å bringe med egen matbevertning. Det er dog ikke kjøkken for matlaging på Parkbiografen og det må gjøres egne avtaler for leie av porselen og bestikk fra eksterne aktører. 
 

Når det gjelder utleie til profesjonelle offentlige eller private aktører og alle type kurs, konferanse og møteutleie, så skjer bestilling av mat via Parkbiografen. Det er for denne type arrangement ikke mulig å ta med egen bevertning inn på huset. 

Når det gjelder drikke, enten det være seg alkoholfri eller alkoholholdig, så må den alltid serveres fra Parkbiografens side, uansett om det er en privat eller offentlig aktør som leier seg inn.  Det er med andre ord ikke mulig å ha med medbrakt drikke på noen type arrangement hos oss.

 

Hvis du ønsker en konkret pris på ditt arrangement, ha mest mulig detaljer klart om hvordan du ser det for deg (dato, antall personer, varighet på arrangementet, hva som skal skje på scenen, hva slags bevertning som ønskes) og fortell om dette i en mail til henriette@parkbiografen.no , du kan gjerne også ta kontakt på tlf: 93 86 88 84.

Du vil raskt få et prisoverslag på mail tilbake. 

Du er alltid velkommen til å be om en helt uforpliktende omvisning her. Prisene vi opererer med vil avhenge av antall personer som skal være på arrangementet, tekniske og bemanningsmessige behov, hvilken ukedag du ønsker, samt at det kan være sesongmessige variasjoner i fht pressperioder og mer lavsesong-perioder 

Perfekte sceneforhold 

Gledene ved god mat og drikke.... 

Men hva koster det? 

GALLERI
Bryllup

Bryllup

konfann4

konfann4

afternoon tea

afternoon tea

Bar

Bar

foto: Max Emanuelson

dekket bord nærbilde

dekket bord nærbilde

dekket sal

dekket sal

Bryllup

Bryllup

foto: Max Emanuelson

Bryllup

Bryllup

Julebord

Julebord

foto: Hanne Findal

Oktoberfest

Oktoberfest

bottom of page