top of page

JULEBORD I NOSTALGISKE OMGIVELSER  


Så hyggelig at dere lurer på å legge julebordfeiringen hos oss! Her er billettstatus: 

Fredag 24.11:Lattergalla/Utsolgt   
Lørdag 25.11:Lattergalla/Utsolgt
Fredag 1.12:ABBA-show/Utsolgt
Lørdag 02.12: Ribbe & julerock-norske rockehits med Indian Summer-kjøp online eller ta kontakt for gruppereservasjon   
Fredag 8.12:Hitparade med Billboards-Utsolgt
Lørdag 9.12: Hitparade med Billboards/Utsolgt 

 

Julebord med gulldryss .png
PLASSERING I SALEN 

Alle grupper plasseres på samme sted i salen. Større grupper anbefales å kontakte oss direkte på mail eller telefon for bestilling.  Dersom du har kjøpt billett direkte via nettsiden vår og ønsker samlokalisering med andre billettkjøpere på samme dato, må dere snarest gi beskjed om dette på post@parkbiografen.no

Det er mye logistikk for å få bordplasseringene til å gå opp for de ulike kveldene og derfor er vi avhengig av at gjester gir tidlige og tydelige beskjeder om samlokaliseringer, for å sikre en god opplevelse til alle. Men har du bestilt til en større gruppe, så er altså beskjeden at vi selvfølgelig passer på at alle i denne gruppen sitter på samme sted i salen.
Alle kontaktpersoner for grupper og billettkjøpere får opplyst hvilken bordnummer de skal sitte ved,  senest dagen før arrangementet. Denne informasjonen sendes på e-post og på sms. 

 

MATSERVERINGEN 

Når vi tar i mot bestillinger til større grupper, så sjekker vi alltid hvor mange i selskapet som ikke ønsker ordinær juletallerken med ribbe. De som kjøper julebordsbillett direkte på nettsiden vår kan velge å legge til vegetartallerken som et tilleggsvalg i kjøpsprosessen. 

For de som ikke kan spise ribbe/svinekjøtt, har Mathuset i Skien altså en velsmakende vegetar-juletallerken som alternativ, men i.o.m at det er tallerkenservering så trenger vi å vite korrekt antall som ønsker vegetar, for å kunne garantere servering av det på julebordskvelden. 

OVERSIKT OVER BEVERTNINGEN SOM ER INKLUDERT 

Velkomst: Musserende velkomst /alkoholfri cider for de som ønsker det 

Innhold i juletallerken: Grillet ribbe, medisterkake, medisterpølse, saus (A:sennep), surkål, rødkål, smørdampede erter (A:laktose), poteter og tyttebær - Vi tilbyr alternativ juletallerken med kalkunfilet i stedet for svin (må meldes inn i forkant)  

Innnhold i vegetartallerken: vegisterboller (A:selleri), nøttestek (A:nøtter) med valnøtter, mandler, frukter, blomkål og ris, rosenkål, vegansk julesaus (A:selleri), poteter, rødkål, surkål og tyttebær Vegetartallerken må meldes inn i forkant 

Dessert: Hjemmelaget riskrem og rød saus (A. laktose ) Vi tilbyr alternativ dessert for laktoseintolerante-må meldes inn i forkant 

OM ALDERSGRENSER 

Julebordshowkveldene på Parkbiografen har 20 års aldersgrense. Er du fra en bedrift og ønsker å besøke oss og har spørsmål om aldersgrenser, så ta kontakt med oss for mer informasjon på post@parkbiografen.no eller 35 49 99 50. .

OM  DRIKKEBONGER OG DRIKKEBESTILLING 

Forhåndsbestilling av drikkebonger gjøres fortrinnsvis i forbindelse med billettbestilling, men det er fullt mulig å etterbestille bonger dersom man ikke har fått bestilt dette sammen med billettene. I de første timene av kvelden frem til showet er ferdig, vil det kun være salg av drikke ved bordservering og da er det kun bonger som er betalingsmiddel. Forhåndsbestilte bonger utleveres på navn i egen bongbar i foajeen på arrangementskvelden og det er også mulig å kjøpe bonger der og da, for de som ønsker dette. Mineralvann= 1 bong. Øl/vin/cider/avec (som 4 cl akevitt, konjakk og baileys)= 2 bonger. Diverse drinker med flere komponenter= 3 bonger. Pris pr bong er 50 kr. 
Det er også anledning til å forhåndskjøpe drikke som skal stå klart på bordene når dere kommer, dersom dette er ønskelig. Siste frist for bestilling og betaling av dette er to dager før forestillingsdatoen.  For spørsmål om bongbestilling og bestilling av drikkevarer send mail til: post@parkbiografen.no eller ring 35 49 99 50. Vi tar dessverre ikke utleverte bonger i retur for refusjon. 

 

TIDSPLAN FOR KVELDEN 

Kl.18.00 Dørene og garderoben åpnes. Gjestene oppfordres til å være her fra dette tidspunktet. Garderobeavgiften er inkludert i billetten. Et sprudlende glass velkomstdrink blir servert ved juletreet i foajeen og det er mulig å gå til bordene og sette seg så fort man selv ønsker (se etter bordnummer for deres grupper på plansjer i foajeen. Ved bordene vil servitører komme for å ta opp drikkebestillinger, som altså i de første timene må betales med bonger. 

 

Fra kl.19.00 er det servering av velsmakende og varme juletallerkener fortløpende ved bordene. Etter hvert ryddes disse bort og det klargjøres for riskremdessert og kaffe. 

Kveldens show starter ca kl.21.00 og baren holdes åpen også under underholdningen - det gis beskjed ved bordene når baren er åpen for fri ferdsel for publikum. Eventuelle ubrukte bonger kan også brukes når man selv kan gå i baren. 

Varigheten på showet vil variere mellom de ulike kveldene. Etter at showet er ferdig, så blir det livlig dans med DJ utover i de sene nattetimer. Parkbiografen kan skjenke alkohol frem til kl.02.00 og gjestene må ha forlatt lokalet innen 02.30. 

Flere av showene foregår på lørdags kvelder og på søndager er ikke Parkbiografens telefon bemannet. Dersom du har glemt noe veldig viktig etter julebordbesøket, så anbefaler vi at du kontakter Parkbiografen via vår Facebookside (messenger). Ellers  så anbefaler vi at du ringer oss på tlf: 35 49 99 50 på den påfølgende mandagen eller sender oss mail på post@parkbiografen.no 

Vi gleder oss til julebord!

Med de aller varmeste julehilsener fra Parkbiografen 

bottom of page