top of page
Ibsen 68 min-nettside .png

Henrik Ibsens samlede verker på 68 minutter!
Fredag 28. og lørdag 29.06.2024 

Henrik Ibsen! Bare navnet er nok til å få voksne mennesker
til å utbryte «Får vi dette på eksamen?!» Men hva betyr dikteren for oss i 2024? Har han fortsatt noe viktig å by på, eller er Ibsen blitt noe vi finner oss i – fordi det er sunt? Har Ibsens skuespill blitt scenekunstens svar på tran? Det er dette tre overmodige unge skuespillere – og en musiker – skal ta rede på i løpet av en drøy time.

blid og sur .png

Henrik Ibsens samlede verker på 68 minutter er et sommershow hvor forfatteren Knut Nærum tar alle midler i bruk for å gjøre Ibsen relevant i vår tid. Her gjenfortelles Ibsen med formgrep fra vår egen tid. Kunne Terje Vigen deltatt i Mesternes mester? Gir Peer Gynt mer mening som Maskorama? Handler Kongsemnene egentlig om Trond Giske? Er En folkefiende egentlig en actionfilm? Det vil vise seg. Det blir sketsjer, sang, dans og tysk syttitallsporno. Kan Ibsen reddes? Trenger han å reddes? Når samtlige stykker er gjenfortalt – eller i det minste sneiet innom – er det publikum som feller dommen.

 

På scenen står Eirik Langås Jørgensen, Vilde Moberg og Petter Westlund. Regien er ved Jan Martin Johnsen, som selv spilte i stykket i 2005. Hvorfor 68 minutter? 
Fordi: Hvis det ikke kan sies på 68 minutter, er det antakelig ikke verdt å si i det hele tatt.
Forestillingen er støttet av Skien kommune.

Billetter: 375 kr 
Uteservering fra kl.19.00. 

 

Ta kontakt på post@parkbiografen.no for mer informasjon 

lysskilt.png
bottom of page