SMITTEVERN PÅ PARKBIOGRAFEN 
hjertescene (1).png

Nyt musikken i trugge omgivelser 

Sal og galleri er rigget med 2-personers plasser med bord i mellom og salen er rigget slik at det er 1 m skulder til skulder mellom alle i salen. Det er kun personer fra samme husstand som kan sitte tettere hverandre enn 1 m og vi ber publikum respektere dette av hensyn til smittevern. Der hvor det er flere billetter i et kjøp passer vi på å samplassere disse i salen, men fortsatt med 1 m mellomrom. Alle stoler er rigget med sitteretning mot scenen. Vi tilbyr under nåværende omstendigheter ikke firemannsbord (eller større bord) hvor grupper kan sitte vendt mot hverandre. 

Billettkjøperne får på forestillingsdagen en sms om hvilket bord de sitter på. Vi setter stor pris på at dere kjøper  billett på forhånd. Du kan ikke sette deg på annen plass enn den du har fått tildelt; dette gjelder også etter konsertslutt, nettopp for å opprettholde smittevernet. 

Ikke beveg deg unødig rundt i lokalet og husk 1 m avstand ved inngang og i toalettkøen.  Det er dessverre ikke lov å løpe frem og danse foran scenen, selv om du har aldri så lyst. Men om vi alle gjør en innsats nå, vil jo den dagen igjen komme, at det blir stinn brakke foran scenen på Parkbiografen. 

Det er kun servering ved bordene og ikke anledning til å oppsøke baren selv. Vi har enkel bestillingsmulighet fra mobil. Scann qr-koden på bordet med kamerafunksjonen på mobilen din eller gå rett inn på nett på bord.parkbiografen.no .  Du trenger ikke laste ned noen egen app og løsningen tar både kort og vipps. Vi har også servitører i lokalet som hjelper og tar i mot bestillinger, men det kjappeste og enkleste er altså å bruke mobilbestilling. 

Vask hender ofte og bruk veldig gjerne håndspritdispenserne som er plassert rundt om i lokalet. 

Host i albuen eller i et papir 

Er du syk, i smitte- eller innreisekarantene eller opplever å ha luftveissymptomer kan du ikke komme til arrangementet. Vi ber om at du har på munnbind når du ankommer og frem til du er ved sitteplassen din og når du skal på toalettet underveis.  Vi deler ut gratis munnbind ved inngangen. 

Alle gjester registreres med navn og nummer ved inngang, slik at effektiv smittesporing er mulig i etterkant. Dette er obligatorisk for alle gjester. Vi gjør oppmerksom på at myndighetene ikke anbefaler at man besøker konserter i andre kommuner enn sin hjemkommune. 

Ved innslipp er alle kontaktflater nettopp rengjort og dette gjøres også jevnlig underveis. Pr tiden er det påbud om matservering for at det skal kunne serveres alkohol på arrangement. Vi tilbyr i den anledning et enkel og billig mattilbud (som regel pizza, kan også være suppe) som enkelt også kan bestilles via bordbestillingen og som kommer til bordet sammen med drikken. 

Er du i tvil om hva som er viktig under oppholdet? Se på huskeplakatene vi har hengt opp. 

Har du spørsmål om smittevern eller bordplassering så ring gjerne 35 49 99 50 eller mail post@parkbiografen.no 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en trygg konsertopplevelse hos oss og håper den fine musikken du får oppleve, gjør smitteverntiltakene litt lettere å bære.