SMITTEVERN PÅ PARKBIOGRAFEN 
hjertescene (1).png

Velkommen til en trygg konsert 

Sal og galleri er primært rigget med 2-personers grupper på grunnplan og 4 mannsbord på galleriet. Ønsker du å sitte sammen med nærkontakter, så pass på å kjøpe billettene samlet. Det er også fullt mulig å kjøpe en alene-billett hvor det er 1 m avstand til neste person ved siden av deg. 

Billettkjøperne får på forestillingsdagen en sms om hvilket bord de sitter på. Vi setter stor pris på at dere kjøper  billett på forhånd. Du kan ikke sette deg på annen plass enn den du har fått tildelt og når endelig bordplassering er gjort, er det ikke lenger mulig å komme med ønsker om å sitte med andre spesielle personer, dersom dere ikke har kjøpt billettene i et samlet kjøp. Siste frist for å komme med ønsker er en uke før arrangementet. 

Det er 1 m mellom sittegruppene og vi ber om at publikum hjelper til med å overholde dette. 

Ikke beveg deg unødig rundt i lokalet og husk 1 m avstand ved inngang og i toalettkøen.  Det er dessverre ikke lov å danse foran scenen, selv om du har aldri så lyst. Men du kan trampe takt og hoie fra der du sitter.

Det er kun servering ved bordene og ikke anledning til å bestille selv i baren. Vi har bestillingsmulighet fra mobil. Scann qr-koden på bordet med kamerafunksjonen på mobilen din eller gå rett inn på nett på bord.parkbiografen.no . Første gang må du registrere deg, men så går det mye lettere de neste gangene. Men du trenger altså ikke laste ned noen egen app. Vi har også servitører i lokalet som hjelper og tar i mot bestillinger, men det kjappeste er altså å bruke mobilbestilling. 

Vask hender ofte og bruk veldig gjerne håndspritdispenserne rundt om i lokalet. 

Host i albuen eller i et papir 

Alle gjester måles temperatur på i pannen ved inngang. Ved feber kan du ikke komme inn i lokalet. Er du syk eller opplever å ha luftveissymptomer kan du ikke komme på arrangementet. 

 

Alle gjester registreres med navn og nummer, slik at effektiv smittesporing er mulig i etterkant. 

Ved innslipp er alle kontaktflater nettopp rengjort og dette gjøres også jevnlig underveis. 

 

Er du i tvil om hva som er viktig under oppholdet? Se på huskeplakatene vi har hengt opp. 

Har du spørsmål om smittevern eller bordplassering så ring gjerne 35 49 99 50 eller mail post@parkbiografen.no 

Hjertelig velkommen til trygge konsertopplevelser hos oss.

KONTAKT

Adresse: Kverndalsgata 1

       3717 Skien

Telefon: +47 354 99 950

Email:  post@parkbiografen.no

ANNET
HYGGELIGE TILBUD OG KONSERTNYHETER?
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com