GJENÅPNING PÅ PARKBIOGRAFEN 
A1.jpeg

Tilbake til normalen!  

I halvannet år har vi avviklet konserter på Parkbiografen under svært strenge smittevernsrestriksjoner. Nå skal vi tilbake til den normale konserthverdagen. Alle sittende småbordskonserter blir nå unummerte og det skjer ingen forhåndsplassering av publikum. Du trenger dermed ikke lenger gi oss beskjed dersom dere har enkeltbilletter og gjerne vil sitte sammen.

I.o.m at ingen forhåndsplasseres så blir det slik at dersom dere er mange som vil sitte samlet eller du har spesielle ønsker om hvor i salen du vil sitte, så må du møte opp tidlig.

Vi tar altså ikke mot bordreservasjoner i forkant og på populære sitte-konserter så kan det være at dere må dele bord med andre, men slik var det jo også før koronapandemien kom.

På populære konserter blir både grunnplan og galleri tatt i bruk som publikumsområder. Dersom en organisasjon/bedrift ønsker å besøke en konsert samlet og blir en stor gruppe (type 30-50 pers) kan det være mulig å reservere egne plasser på galleriet. Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål om dette. 

 

På alle våre konserter så åpner dørene en time før konsertstart. Da er baren åpen og det er hyggelig musikk på anlegget. Det kan jo være en fin anledning til å være sosial sammen med de du skal på konsert med. 

På stående konserter så blir det igjen garderobeplikt. Det betyr at du må henge av deg yttertøy i betjent garderobe, mot en avgift på 30 kr. Dersom du ikke ønsker dette, så må du møte opp uten ytterjakke :) Hvis du lurer på om konserten du skal på er stående eller sittende, så vil du i utgangspunktet få informasjon om dette i billettsystem og på nettside/facebook-side i god tid i forkant. Vi ber imidlertid om forståelse for at det nå i overgangsperioden fra unntakstilstand til normaltilstand denne høsten kan måtte gjøres løpende vurderinger av hva som egner seg best for den enkelte konsert. 

I korona-tiden har vi tatt i bruk mobilbestilling av drikke fra bordene. På kommende arrangementer (med sitteplasser vel og merke) blir det en kombinasjon av dette og servering fra bar, slik at du kan velge selv om du vil gå til baren eller om du vil bestille fra bordet. 

Og selv om 1-meteren nå endelig er borte, så vil vi fortsatt ha godt med håndspritdispensere i lokalet og oppfordrer publlikum til å benytte disse hyppig. Host i albuen eller i et papir. Er du syk, så gi billetten til noen du synes godt om (eller du kan selge den videre) og bli hjemme. 

 

Har du spørsmål om kommende konserter og dette med tilbake til normalen-endringer, så ring gjerne 35 49 99 50 eller mail post@parkbiografen.no 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konsertopplevelser hvor det er lov til å hoie, danse og ja rett og slett slå seg litt løs igjen.