top of page
Foto_ Tommy Kristiansen (1).jpg

ADAM DOUGLAS
Lørdag 17.08.2024 

blid og sur .png

Adam Douglas sine konsertopptredener spenner bredt. Fra rockeklubber, kredible jazzfestivaler, sommerfestivaler og kulturhus året rundt, til førjulsturneer. Alltid med de beste musikerne og gjennomtenkt repertoar i sammenhengen. Tilstedeværelse, innlevelse live, vanvittig gitararbeid og en sjelden musikalitet har gitt ham livefans over hele spekteret. Og vi gleder oss stort til å få han og bandet opp på scenen denne augustkvelden, til en særdeles hyggelig og sittende konsert på Parkbiografen. 

Adam Douglas er i gang med nytt album og har allerede sluppet flere låter fra dette. Og fjoråret var travelt for ham det også, med utgivelse av nytt album, «Dancing For The Moon», med tilhørende releaseturné og sin årlige juleturné «An American Holiday». 
Han vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin ´Wolf og Ray Charles ´ flørt med country. Adam Douglas selv blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. 

Etter solodebuten i 2013 har han gitt ut en rekke kritikerrostealbum og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017. 
I 2021 mottok Adam Douglas sin første Spellemannpris for studioalbumet «Better Angels», og året etter fikk han tildelt «Bluesprisen» under sin konsert på Notodden Bluesfestival–en stor ære.

Lørdag 17.august 
Dørene åpner kl.20.00 
20 års aldersgrense 
Billetter: 450 kr

Sittende konsert med bord 

lysskilt.png
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page